mail@lachcompany.nl

+31 (0)6 47 432 40


Personal Coaching

De coaching is erop gericht jouw manier van omgaan met wat er gebeurt in je leven bewust te maken. Elke dag neem je honderden beslissingen. Al die keuzes, hoe onbenullig ze ook lijken, dragen bij aan een leven dat meer of minder voldoening geeft. Meer of minder in balans is. En meer of minder gelukkig aanvoelt.

Maar het is niet altijd even makkelijk om zelf te zien wat je nou precies doet, denkt en beslist. Je voelt vaak wel dat het niet lekker gaat, dat je vast loopt, dat je meer wilt of verder wil komen. Maar waarom voelt het zo? En hoe zorg je dat je weer lekker in een flow komt? 

 

Wat denk jij

Als coach maak ik mensen bewust van hun gedachten. Onze gedachten bepalen ons leven. Weten wat je denkt en wat die gedachten met jou doen is de eerste stap naar het heft in handen nemen. Weten waar je heen wilt en welke gedachten je daarbij helpen is de volgende stap.

Zowel in mijn eigen leven als in de levens van de mensen die ik mag begeleiden ben ik elke keer weer onder de indruk van de kracht en invloed die gedachten hebben. De wonderlijkste en mooste dingen gebeuren als je in staat bent om stresvolle, angstige of boze gedachten te vervangen door dankbare en liefdevolle gedachten. En dat is vaak veel simpeler dan het lijkt. Maar voordat je je gedachten kunt veranderen moet je eerst bewustworden van wat je denkt.

 

Mijn manier van coachen is actief, dynamisch, uitnodigend en luchtig. Zware, verdrietige, angstige gevoelens ga ik zeker niet aan de weg maar ik weet ook hoe bevrijdend het kan zijn om te kunnen lachen om je eigen ellende.

Ik wil mijn clienten in beweging brengen en soms betekend dat dat ze ook letterlijk in beweging moeten komen. Uit de praatstoel komen en de energie door het hele lichaam laten stromen levert een heel ander gesprek op. En dat is waar ik naar zoek. Je bent waar je nu bent door te doen wat je gedaan hebt. Als je iets anders wilt zul je ook andere dingen moeten doen. 

  

Meer weten

Wil je meer weten over coaching neem dan contact op. 

  


Naar vorige pagina   Naar beginpagina

 

 

 

 

LACHCOMPANY.nl * KvK 34373920 * +31 (0)6 47 432 440 * mail@lachcompany.nl