mail@lachcompany.nl

 +31 (0)6 47 432 440

 

Een lachworkshop van Lachcompany

dat is veel meer dan lachen

Want Lachcompany is de specialist om van een lachworkshop een geweldige ervaring te maken die een langdurige glimlach achter laat. 

In de lachworkshop worden de deelnemers op een makkelijke en toegankelijke manier uitgedaagd om aandacht te besteden aan een positieve levenshouding, waarbij oefeningen om het lachen te stimuleren worden afgewisseld met ademhalings- en balansoefeningen en er daarnaast voor iedereen informatie, tips en trucs op te pikken zijn om het leven of het werk een positieve boost te geven.

 

Je kunt mensen niet dwingen om te lachen

Iedereen heeft zijn eigen grenzen en wensen en elke groep vraag om een andere aanpak. Daarom is geen enkele workshop hetzelfde en werkt Lachcompany niet met een vastomlijnd programma dat keer op keer op dezelfde manier wordt afgedraaid.  

De Lachcompany Trainer is zeer ervaren in het werken met groepen en beschikt naast een grote inhoudelijke kennis over een enorm arsenaal aan oefeningen die flexibel in te zetten zijn en ter plekke afgestemd worden op de belevingswereld en de inbreng van de deelnemers. 

Het doel van een lachworkshop van Lachcompany is dan ook niet om elke deelnemer zo veel en zo hard mogelijk te laten lachen maar om ze te laten ervaren dat lachen meer is dan iets wat je overkomt. Je kunt je lach juist heel bewust inzetten om meer uit je leven te halen. Deze persoonlijke aanpak zorgt er dan ook voor dat lachen en leren ook nog eens heel leuk is!   

 

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Een goede service en tevreden klanten hebben ervoor gezorgd dat Lachcompany sinds 2009 voor honderden opdrachtgevers en duizenden deelnemers workshops en trainingen heeft verzorgd.

Lachcompany werkt voor bedrijven, organisaties, overheden en particulieren. Van 'Fit at Work' programma's tot feestjes en van theaterzalen tot gewoon bij jou thuis. Wij lacht met alle doelgroepen en leeftijden, van 5 tot 500 personen.

Maar zoals niet iedereen zijn brood bij de warme bakker koopt, zo past ook niet iedereen die een lachworkshop wil organiseren bij Lachcompany. 

 

Want niet elke klant is onze klant

Om ervoor te zorgen dat de workshop ook echt bij jou, jouw groep, jouw bedrijf, jouw moment en jouw locatie past stuurt Lachcompany altijd eerst een geheel vrijblijvende offerte naar je toe met daarin uitgebreide informatie over de workshop, de trainer, de randvoorwaarden en de kosten.

Je kunt pas een workshop boeken als je de offerte ontvangen hebt. Voor meer informatie, speciale wensen of vragen over inhoud of prijs kun je altijd contact opnemen want als de lachworkshop bij jou past is Lachcompany graag bereid om er alles aan te doen om het mogelijk te maken.    

 

Meer weten

Wil je meer weten over onze lachworkshop neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 


  Doel:
  • bewustworden van de kracht van positieve energie
  • fit at work programma's
  • anti werkstress programma's
  • lekker samen lachen is gezond 
  Duur:
  • 1 - 3 uur 
  Deelnemers:
  •  5 tot 500
  Kosten:
  • op aanvraag 

 

 Bedrijven, organisaties, overheden

 Veel gestelde vragen over de lachworkshop

 Vraag en vrijblijvende offerte aan

  

Naar beginpagina

 

 

LACHCOMPANY.nl * KvK 34373920 * +31 (0)6 47 432 440 * mail@lachcompany.nl