mail@lachcompany.nl

+31 (0)6 47 432 440

Trainer, Coach, Docent, Acteur en meer

Met Amsterdam als woonplaats en de wereld als werkplek

Bourgondische, intuïtieve en pragmatische doorzetter die graag lacht, luistert en lol maakt

Wil blijven ontwikkelen en groeien tot de dood erop volgt en dan in het volgende leven gewoon weer doorgaan

Motto: Geluk is een keuze! 

   


Veelzijdig

Mijn specialisme is veelzijdigheid. Maar alles wat ik doe heeft te maken met anderen. Ik geef graag aandacht en ik krijg ontzettend veel voldoening als ik iemand op wat voor manier dan ook een beetje gelukkiger kan maken. Ik ben een laatbloeier, een zondagskind en ik geloof in een maakbare wereld.

Na wat omzwervingen kwam ik op de theaterschool terecht en dat was de plek waar ik thuis hoorde. Ik vond er de vrijheid om uit te proberen en te ontdekken wat ik in me had, ik vond er vrienden voor het leven en ik vond er de liefde voor spelen, kijken, luisteren en doorgeven.

Na jaren als Acteur en theatermaker gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en daar is mijn liefde voor persoonlijke en team ontwikkeling zo gegroeid dat ik in 2010 voor mezelf begonnen.


Een klein bedrijf voor groot geluk

Mijn geluk en dat van anderen. Want ik word gelukkig als ik er voor anderen kan zijn, als ik kan groeien en ontwikkelen en als ik afwisseling in mijn leven heb.

 

LACHCOMPANY

Naast Lachworkshops geef ik trainingen op het gebied van communicatie, creatief denken, persoonlijke & team ontwikkeling. 

Verder werk ik als coach met mensen die in hun werk of prive situatie willen groeien en bloeien, werk ik als trainingsacteur en geef ik les op De Academie voor innovatief trainen

 

 

 

  • Opleidingen

  

 

 

 

Home

 

 

 

LACHCOMPANY.nl * KvK 34373920 * +31 (0)6 47 432 440 * mail@lachcompany.nl